PCEtLSDQndC1INC00L7QsdCw0LLQu9C10L3QsCDRgNC10LrQu9Cw0LzQvNCwIGZ1bGxzY3JlZW4gLS0hPg==
ФАКТИ iPad / iPhone ФАКТИ Android

Що додають у продукти та як перевірити харчі на якість

Чи можна перевірити якість продуктів без дорогих експертиз – просто на своїй кухні?  Виявляється, можна. Для перевірки ми обрали 2 види молока – більш дороге та дешевше, що розливають в пакети.  Якщо ми наллємо в молоко спирт, за 7 секунд хороше повинно згорнутися, а те, що з добавками залишиться як є.

Тепер перевіряємо сметану. Щоб її здешевити інколи додають сир. Сметану треба залити окропом.  Якщо у продукті є домішки, він осяде на дно.  А можна  зробити ще простіше – намазати сметану на скло. Та й сам сир легко можна перевірити – чи додавали крохмаль або крейду. Достатньо капнути краплю йоду.

Шоу-мен Дядя Жора звісно не шеф-кухар та теж має власні секрети, як перевіряти продукти. Овочі просто “на око”, а ось на червону рибу варто трошки натиснути аби з’явилась рідина.

Дивіться: Шоколад чи шоколадна глазур: як обрати якісний продукт за євростандартами.

Ковбасу треба нарізати, покласти на серветку та облити горілкою, характерний рожевий колір хімікату фуксину одразу ж проявиться. А чи якісний наш мед?Його треба розчинити в теплій воді. І додати горілки.

Тому ніколи не буде зайвим дізнатися що ж ми їмо на сніданок обід та вечерю.

До речі, надмірне вживання кави збільшує ризик втрати зору аж до появи сліпоти.

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка