PCEtLSDQndC1INC00L7QsdCw0LLQu9C10L3QsCDRgNC10LrQu9Cw0LzQvNCwIGZ1bGxzY3JlZW4gLS0hPg==
ФАКТИ iPad / iPhone ФАКТИ Android

Глазур з маршмелоу – рецепт на Великдень 2019

Як приготувати глазур з маршмелоу, дивіться у рецепті на Фактах ICTV.

Глазур з маршмелоу – рецепт на Великдень 2019

Як приготувати глазур з маршмелоу на Великдень 2019

Що знадобиться:

  • Зефір маршмелоу – 200 грамів
  • Рослинна олія – ​​2 столові ложки
  • Лимонний сік – 2 столові ложки
  • Цукрова пудра – 150 -200 грамів

Загальний час приготування – 30-40 хвилин.

Читайте: Як приготувати глазур на желатині

Процес приготування глазурі з маршмелоу:

  1. Викладаємо 200 маршмелоу, 2 столові ложки рослинної олії і 2 столові ложки лимонного соку в посуд, яка не боїться вогню, і ставимо на водяну баню. Важливо, вогонь повинен бути слабким, щоб зефір не прилип до посуду.
  2. Після того як зефір розтане, додаємо 150 грамів цукрової пудри і все добре перемішуємо.
  3. Якщо маса буде надто густа, додайте 1 столову ложку лимонного соку.
  4. Поки глазур із маршмелоу ще гаряча, наносимо її на паски та посипаємо прикрасами.
  5. Для кольору в глазур можна додати харчовий барвник.

Нагадаємо, скільки буде вихідних Великдень 2019.

Фото: Dreamstime

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка