PCEtLSDQndC1INC00L7QsdCw0LLQu9C10L3QsCDRgNC10LrQu9Cw0LzQvNCwIGZ1bGxzY3JlZW4gLS0hPg==
ФАКТИ iPad / iPhone ФАКТИ Android

Чим небезпечні сухофрукти та як обрати якісний продукт

Сухофрукти можуть бути не тільки не корисними, а й небезпечними для вживання. Все залежить від того, як їх зберігають продавці. Дивіться розслідування журналістів про ревізію магазинів у пошуках якісних сухофруктів.

Чим небезпечні сухофрукти та як обрати якісний продукт

За законом усі підприємства повинні забезпечувати належний рівень харчової безпеки, але насправді недобросовісні власники часто нехтують правилами.

Як повинні бути упаковані сухофрукти

  1. Контейнери для продуктів повинні бути чистими і не пошкодженими.
  2. Уся продукція має бути промаркована, щоб споживач бачив кінцевий час споживання та імпортера продукції.

Зберігання сухофруктів – найголовніший момент. Якщо продавці не забезпечують підтримку необхідної  температури та  вологості повітря, продукція втрачає свої смакові якості, псується та стає небезпечною для людини.

Читайте: Тест на свіжість, антибіотики і домішки: як перевірити молоко вдома

Купуйте більш свіжу продукцію. Якщо термін придатності вже добігає кінця краще не беріть. Особливо якщо цей продукт зберігається в умовах, які є сумнівними.

Сухофрукти можуть зберігатися роками, за умови дотримання усіх правил.

До слова, раніше Факти ICTV писали, як обрати свіжу рибу в магазинах і на ринку.

Джерело: Ранок у великому місті

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка