PCEtLSDQndC1INC00L7QsdCw0LLQu9C10L3QsCDRgNC10LrQu9Cw0LzQvNCwIGZ1bGxzY3JlZW4gLS0hPg==
ФАКТИ iPad / iPhone ФАКТИ Android

Умови і температура: як правильно зберігати продукти

Свіжість та якість продукту гарантує не тільки термін придатності. Не менш важливими є умови і температура зберігання.

Під час вибору продуктів потрібно пам’ятати, що терміни реалізації можуть бути дуже довгими, а ось як зберігали в магазині товар весь цей час, складне питання. Тому краще подумати двічі, перш ніж купувати продукти, у яких термін придатності добігає кінця.

Якщо ви купуте солодощі, то не забудьте звернути увагу на те, що вони повинні зберігатися за температури від 0 до +4-6°, як в магазині, так і вдома на кухні. Також варто завжди вивчати маркування.

А от середня температура зберігання кисломолочних продуктів становить 4-6°, залежно від виробника.

Читайте: Справжність органічних продуктів можна буде перевірити через телефон

Особливо обережними потрібно бути під час вибору червоної ікри, оскільки багато магазинів зберігають її неправильно. Цей продукт повинен зберігатися за температури від -4° до -6°.

Обов’язково потрібно перевіряти дату виробництва і умови зберігання, коли купуєте яйця. Цей товар експерти не рекомендують зберігати у холодильнику більше, ніж 25 днів.

Загалом, щоб не бути ошуканими і купити свіжий продукт, завжди варто звертати увагу де і як його продають.

Раніше Факти ICTV писали, які продукти здорожчають у 2020 році.

Джерело: Ранок у великому місті

Фото: Dreamstime

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка