PCEtLSDQndC1INC00L7QsdCw0LLQu9C10L3QsCDRgNC10LrQu9Cw0LzQvNCwIGZ1bGxzY3JlZW4gLS0hPg==
ФАКТИ iPad / iPhone ФАКТИ Android

Як приготувати класичний омлет – покроковий рецепт

Омлет – це класична страва французької кухні. У багатьох країнах Європи під час прийому на роботу кухаря просять приготувати саме омлет.

Рецепт класичного омлету має два важливі правила, інше – лише ваша фантазія.

Як приготувати класичний омлет

Інгредієнти: 

  • Яйце – 2 шт.
  • Вершкове масло
  • Рослинна олія
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – 2 гілочки.

Читайте: Заготовки на зиму: популярні рецепти салатів

Покроковий рецепт: 

  1. Яйця розбиваємо у глибоку миску та змішуємо їх вінчиком чи виделкою.
  2. Пательню нагріваємо на невеликому вогні. Вона повинна бути гарячою, але не розпеченою. Для цього краще брати пательню з тонким дном.
  3. На гарячу пательню кладемо шматочок вершкового масла та наливаємо трішки соняшникової олії.
  4. Щойно вершкове масло та соняшникова олія стануть однорідною масою, вливаємо на пательню яйця.
  5. Смажимо декілька хвилин, посипаємо сіллю та додаємо дрібно порізану зелень. У кінці омлет можна перевернути та підсмажити 30 секунд з іншого боку.

До речі, ми також писали про рецепт лаваша з крабовими паличками і як зробити його особливо смачним.

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка