PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

3 причини їсти м’ясо

Нестача жирів та холестерину з м’яса підвищує ризик розвитку алергії, депресії і навіть раку.

Такі результати дослідження австралійських  вчених, пише Країна здоров’я.

У ньому взяли участь 1320 чоловік, розділених на 4 групи: вегетаріанці, м’ясо плюс багато овочів і фруктів, м’ясо навпіл із овочами і фруктами, більше м’яса плюс менше овочів і фруктів.

З’ясувалося, що у вегетаріанців і тих, хто їсть мало м’яса, вищий ризик розвитку алергії (30,6% серед вегетаріанців і 16,4% серед любителів м’яса), депресії (9,4% проти 4,5%) і раку (4,8% проти 1,8%).

Окрім того, стан здоров’я вегетаріанців гірший, ніж у любителів м’яса. Вони рідше звертаються до лікарів, вважаючи, що  рослинна їжа допомагає організму відчувати себе добре, і частіше страждають хронічними захворюваннями.

Читайте: Гарячий чай викликає небезпечне захворювання

Втім, раніше вчені сказали, що вегетаріанці кращі коханці, ніж м’ясоїди.

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка