PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Вегетаріанські продукти можуть бути небезпечнішими за звичайні – дослідження

Існує думка, що вегетаріанські продукти корисніші для здоров’я, проте вони жирніші за звичайні продукти.

Про це пише The Deccan Chronicle.

Вчені з’ясували, що бекон з сої містить 309 калорій на 100 грам продукту, коли у звичайному беконі – 233 калорії на 100 грам.

Дієтологи радять звертати на вегетаріанську їжу особливу увагу, оскільки будь-який підданий технологічній обробці продукт може містити занадто багато жиру, цукру або солі.

Читайте: 3 причини їсти м’ясо

Крім того, вегетаріанство може негативно вплинути на інтелект.

Так, відмова від молочних продуктів знижує кількість йоду в організмі, який впливає на рівень інтелекту.

До слова, дієтолог з Британської дієтичної асоціації та автор популярної дієти The Low-Fad Diet Джо Траверс переконаний, що сало необхідно включати в раціон, як джерело корисних жирів.

 

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка