PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

3 продукти, які збільшують ризик серцевого нападу

Вчені з’ясували, що м’ясні напівфабрикати, хліб і солодка газована вода можуть збільшити ризик серцевого нападу.

Британські вчені провели дослідження і з’ясували, що м’ясні напівфабрикати, хліб та солодка газована вода здатні збільшити ризик серцевого нападу, пише Express.

М’ясні напівфабрикати, зокрема бекон, шинка, ковбаса, салямі, копчена курка досить небезпечні для серця. Замість них краще намагатися їсти тушковані, варені або приготовані на пару продукти.

Хліб і снеки (наприклад, пластівці на сніданок) провокують викид великої кількості цукру в кров, який в свою чергу завдає шкоди серцево-судинній системі.

Читайте: Як впливає відмова від соцмереж на організм – несподівані висновки

У солодкій газованій воді дуже багато цукру, що також негативно позначається на роботі серця.

До слова, вживання макаронів, якщо їх поєднувати зі збалансованою дієтою може призвести до схуднення.

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка