PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Вчені назвали продукти, які рятують від передчасної смерті

Вживання молока і інших молочних продуктів продовжує життя.

Вчений

Вчені з Університету Макмастера в Канаді прийшли до висновку, що вживання трьох порцій молочних продуктів може продовжити життя і зменшити ризик небезпечних хвороб, пише MedicalXpress.

До експерименту було залучено близько 136 тис. осіб, яких розділили на 4 групи. Добровольцям розписали раціон і спостерігали за ними протягом 9 років.

У добровольців, які вживали 3,2 порції молочних продуктів (еквівалент склянки молока або 15 грам сиру), ризик смерті зменшився на 2,2%.

Читайте: Чому не потрібно “лікуватися” в інтернеті – поради Супрун

У групи, яка вживала 2,9 порції не знежиреної молочної продукції, ризик смерті зменшився на 1,1%.

Причину зв’язку молочних продуктів з довголіттям вченим наразі не вдалося з’ясувати.

До слова, в кінці серпня в лікарню Бердянська потрапив відпочивальник з Новомосковська з симптомами холери.

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка