PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Їсти після 18.00 небезпечно не тільки для фігури – вчені назвали причину

Люди, які їдять після 18.00 ризикують захворіти на діабет і гіпертонію.

Дієта

Такого висновку дійшли вчені з Американської кардіологічної асоціації, передає LiveScience.

Вони провели експеримент, в якому взяли участь 12,7 тисяч латиноамериканців у віці від 18 до 76 років. Експеримент грунтувався на медичних спостереженнях стану здоров’я випробовуваних протягом двох днів. Вчені стежили за тим, о котрій пацієнти вживають їжу.

У результаті було доведено, що ті люди, які третину їжі вживали після 18.00, мали більш високий рівень цукру та інсуліну у крові, а також підвищений тиск.

При цьому любителі пізніх прийомів їжі виявилися на 19% більше схильні до розвитку преддиабету і на 23% більше схильні до розвитку гіпертонії.

Читайте: Дієтолог розповіла, чим небезпечні чіпси

До речі, раніше ми писали, що корисні харчові жири повинні бути у достатній кількості у раціоні. Але при їх вживанні потрібно дотримуватися кількох правил.

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка