PCEtLSDQndC1INC00L7QsdCw0LLQu9C10L3QsCDRgNC10LrQu9Cw0LzQvNCwIGZ1bGxzY3JlZW4gLS0hPg==
ФАКТИ iPad / iPhone ФАКТИ Android

Вживання молока знижує ризик розвитку раку – вчені

Вчені впевнені, що вживання молочних продуктів знижує ризик розвитку колоректального раку і раку сечового міхура.

Вживання молока знижує ризик розвитку раку – вчені

Помірне споживання молочних продуктів знижує ризик розвитку хронічних захворювань, а також деяких видів раку. Також це протидіє появі метаболічному синдрому, діабету, ішемічної хвороби серця та інфаркту міокарда.

Такого висновку дійшли вчені з університету Гранади і Мадридського університету Комплутенсе. Вони проаналізували 14 наукових робіт щодо впливу молочних продуктів на здоров’я і зв’язок з розвитком деяких хвороб.

Вживання молока під час вагітності впливає на вагу дитини при її появі на світ.

Читайте: Як фізичні вправи впливають на пам’ять – вчені

У людей літнього віку молочні продукти дозволяють уникнути втрати тонусу м’язів і появи слабкості.

До слова, Факти ICTV писали, як перевірити молоко на свіжість, антибіотики і домішки в домашніх умовах.

Джерело: MedicalXpress

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка