Українське морозиво відповідає нормам та вимогам нормативних документів (ДСТУ) на виробництво. Такого висновку дійшло ДП Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів після того, як протестувало продукцію українських виробників морозива.
Про це повідомляє прес-службі Міністерства аграрної політики і продовольства.
Читайте: З салом, молоком, м’ясом і фруктами. Як змінився смак морозива за 4 тис. років
Дослідження продукції проводилося у травні-червні 2019 року. Тоді було відібрано вісім зразків морозива від чотирьох українських виробників. Вони пройшли дослідження за фізико-хімічними, органолептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками.
До речі, раніше Факти ICTV писали, як обрати їжу у супермаркеті, щоб не отруїтися.