, редакторка стрічки

Їсти подано: суп за 8 тис. у меню київського ресторану

Їсти подано: суп за 8 тис. у меню київського ресторану

Про це написав користувач Євген Шевченко у Facebook.

– Випадково днями виявив у Києві ресторан з супом за 8 тисяч грн (приблизно 285 доларів). По-хорошому заздрю ​​тим людям, які його замовляють. Та й тим, хто продає, теж, – розповів Євген.

Як з’ясував портал Vgorode заклад, у якому подають дороге блюдо, японський ресторан у центрі міста, а блюдо під назвою Шабу-шабу коштує 7985 гривень. Цей суп вважається традиційним блюдом японської кухні.

Їсти подано: суп за 8 тис. у меню київського ресторану Фото 1

Зараз дивляться

У закладі пояснили, що одним з інгредієнтів супу є американське мармурове м’ясо. До складу також входить бульйон Дасі з овочами і локшина. Дволітрова порція розрахована на двох осіб. За японськими традиціями гостям подають киплячий бульйон і окремо решту інгредієнтів.

– Важливо, що м’ясо повинно бути нарізано тонкими шматочками. Гість сам “складає” собі суп та насолоджується стравою. В Японії його можна спробувати за $54, – розповіли журналістам.

Крім того, у меню ресторану є ще один суп по такій саме ціні. Називається він Сукіякі і за складом дуже схожий на Шабу-шабу.

Читайте: Що їдять депутати у їдальні Ради – топ-страви

До речі, раніше ми писали, що їдять на сніданок стрункі люди.

Фото: oleg-osovitskiy.livejournal.com

Київ, ресторан, Страви ресторанів світу
Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Ad

Завантаження

Помилка в тексті
Помилка