
Про це написав користувач Євген Шевченко у Facebook.
– Випадково днями виявив у Києві ресторан з супом за 8 тисяч грн (приблизно 285 доларів). По-хорошому заздрю тим людям, які його замовляють. Та й тим, хто продає, теж, – розповів Євген.
Як з’ясував портал Vgorode заклад, у якому подають дороге блюдо, японський ресторан у центрі міста, а блюдо під назвою Шабу-шабу коштує 7985 гривень. Цей суп вважається традиційним блюдом японської кухні.
У закладі пояснили, що одним з інгредієнтів супу є американське мармурове м’ясо. До складу також входить бульйон Дасі з овочами і локшина. Дволітрова порція розрахована на двох осіб. За японськими традиціями гостям подають киплячий бульйон і окремо решту інгредієнтів.
– Важливо, що м’ясо повинно бути нарізано тонкими шматочками. Гість сам “складає” собі суп та насолоджується стравою. В Японії його можна спробувати за $54, – розповіли журналістам.
Крім того, у меню ресторану є ще один суп по такій саме ціні. Називається він Сукіякі і за складом дуже схожий на Шабу-шабу.
Читайте: Що їдять депутати у їдальні Ради – топ-страви
До речі, раніше ми писали, що їдять на сніданок стрункі люди.
Фото: oleg-osovitskiy.livejournal.com