Серпень – золотий час для найсмачнішої кукурудзи. Сезон у розпалі. Ціна знизилася удвічі. На ринках – тисячі сортів. Найбільш ходовий – бондюелька. Це так у народі називають солодку їстівну кукурудзу. Але на прилавках недобросовісні продавці викладають і кормові качани, видаючи їх за елітні сорти. Їх можна легко розрізнити за зовнішнім виглядом. Як саме та чим […]
2021 рік добігає кінця, тож усі прагнуть знати, яким же буде наступний. Хочеться вірити, що 2022 рік Водяного Тигра стане кращим за рік Щура чи Свині. Як правильно зустрічати 2022 рік, читайте у нашому матеріалі.
Що обрати - чай чи каву? А що корисніше? Користь та шкода цих напоїв визначається індивідуально. Денна доза кофеїну, який міститься і в чаї, і в каві, теж визначається за станом організму після вживання напою.
Один із найкорисніших продуктів нашого раціону, стратегічна їжа українців – яйця здорожчали за 2021 рік майже на 40%. Про причини підвищення цін читайте у нашому матеріалі.
Чи справді сіль шкодить здоров'ю та в чому різниця між рожевою та йодованою сіллю.
Традиційна страва, гордість нації – запашне сало, яке так вдало смакує з борщем та часником, коштує дорожче за м'ясо свинини. І ціна на улюблену страву українців стрімко зростає. Яких цінників чекати на прилавках найближчим часом, читайте у нашому матеріалі.
Улюблена каша українців, стратегічний продукт нашої країни – гречка – знову на піку обговорень. Про види, ціну та причини здорожчання гречки – читайте у нашому матеріалі.
Уже скоро 1 вересня. А це означає, що соцмережі замайорять яскравими фото зі шкільних лінійок, пролунають перші дзвоники, а вчителі повертатимуться ввечері додому із оберемками осінніх айстр та жоржин. Своє шкільне життя цьогоріч починають і зіркові діти. У перший клас ідуть донька Євгена Кошового, Олі Цибульської та Юрія Ткача. Чи належно знаменитості підготували своїх дітей […]
За 30 років незалежності Україна вже зазнала кількох економічних криз і фінансових злетів. Як Україна справлялася з економічною нестабільністю - читайте у нашому матеріалі.
Літо – час не тільки для відпусток, розваг та відпочинку. Саме влітку медики фіксують пік отруєнь. На Івано-Франківщині семеро дітей потрапили до лікарні. Отруїлися табірною їжею. А у Харкові майже сотні людей стало зле після суші з ресторану. І таких випадків чимало. Загалом Держпродспоживслужба повідомляє про 500 випадків харчової інтоксикації у всій Україні із настанням […]