
У Росії у мешканки Тульської області на столі вибухнула ковбаса.
Жінка купила варену ковбасу, щоб зробити бутерброди. В момент, поки вона була на кухні, продукт вибухнув та розлетівся.
За попередніми даними, в ковбасі містилося багато хімії. Якщо під час виробництва висипати в м’ясовмісний напівфабрикат багато фосфату, при з’єднанні з крохмалем утворюється газ між шарами маси, після чого і відбувається вибух.
Зараз дивляться
Читайте: Під Запоріжжям вибухнула граната – загинули двоє чоловіків
Джерело: Бушующий мир
Фото: Бушующий мир
Пов'язані теми:
Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.