
Про це повідомив директор державного підприємства Їдальня, Управління справами апарату Верховної Ради Микола Бобренко, передає Інтерфакс-Україна.
– Найпопулярніші страви – це звичайні прості страви української кухні. Наприклад, з перших страв – український борщ червоний з пампушками, грибна юшка. На друге користуються популярністю звичайні котлети з курятини, телятини і змішаного фаршу, – розповів він.
Бобренко підкреслив, що всього в меню близько 300 страв, які змінюються щодня. Наприклад, в їдальні, де часто обідають депутати і представники іноземних делегацій, в меню буває червона риба.
Читайте: Рада затвердила 25 грудня вихідним днем, а 2 травня – робочим (ІНФОГРАФІКА)
В середньому вартість одного обіду становить близько 100 грн.
До слова, меню в їдальні Верховної Ради складається з перших і других страв, закусок, гарнірів, напоїв та десертів.