Укр Рус Eng
Валентина Летяк, редакторка стрічки

Весняний контрнаступ: Данілов спростував інформацію в WP про нібито неготовність ЗСУ

Олексій Данілов
Фото: УНІАН

Секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону відповів на публікацію видання The Washington Post про нібито нестачу в Україні кваліфікованих військових, що ставить під загрозу весняний контрнаступ ЗСУ.

– Ми дуже уважно читали ці газети перед 24 лютого, коли вони всі одноголосно розповідали, що буде халепа. Все це не відповідає дійсності. Сьогодні починається новий етап, і я б дуже хотів, щоб його не підтримували наші ЗМІ. Те, що вони розповідають – не відповідає дійсності, від слова “зовсім”, – наголосив він.

Данілов визнає, що ситуація наразі складна, тому що Україна вже рік воює з країною великою за розмірами, “але не за розумом”.

– Проте зараз розхитувати ситуацію шляхом надання інформації, яка не відповідає дійсності – не зовсім приємна річ. Зверніть увагу, що прізвищ нема – тільки якісь джерела. І вони починають зараз таку гру, – додав секретар РНБО.

Він запевнив, що російська армія видихається, але не всі розуміють, що робити з країною, яка має ядерну зброю, тому для України починається складний етап, який вона безперечно успішно пройде за підтримки партнерів.

Зараз дивляться

У The Washington Post 13 березня вийшла стаття про те, що нібито в ЗСУ не вистачає кваліфікованих військових внаслідок втрат на полі бою, що може поставити під сумнів готовність України до весняного наступу.

Читайте також
Данілов спрогнозував, який ефект матиме оборона Бахмута для України у найближчій перспективі
Олексій Данілов

Армія Росії, Війна в Україні, ЗСУ, Олексій Данілов, Російська агресія, СНБО
Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Завантаження

Помилка в тексті
Помилка